Spaghetti med grønt og ostesauce
Opskrift på spaghetti med grønt og ostesauce
40 min. – 4 pers.
Ingredienser:
- 300 g tigerrejer
- 4 spsk. olivenolie + til stegning
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber
- 1 håndfuld frisk basilikum
Ostesauce:
- 2 skalotteløg
- 3 dl madlavningsfløde 18 %
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 75 g parmesan
- 400 g spaghetti
- 1 squash
- 100 g rucola
- Pinjekerner
Fremgangsmåde:
Læg rejer i en frysepose sammen med olie, presset hvidløg, salt, peber og finthakket basilikum. Lad rejerne marinere i mindst en halv time, og steg dem lyserøde på en pande i 3-4 minutter.
Ostesauce: Sautér finthakket løg i olie et par minutter. Tilsæt fløde og bouillonterning. Lad det koge op, så det tykner. Rør revet parmesan i.
Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Brug lidt af kogevandet til at justere saucens konsistens.
Skær squash i lange strimler, f.eks. med en gulerodsskræller.
Vend squash og rucola med den varme spaghetti og ostesaucen.
Servér med ristede pinjekerner over.