Opskrifter

Svensk pølseret med wienerpølser og fløde

Søndag, 16. februar 2014Opdateret 56 min sidenaf Anne Skovgaard-Petersen
Svensk pølseret er måske gået lidt i glemmebogen, men du kan roligt puste liv i pølserne igen! Her får du opskriften på svensk pølseret med wienerpølser og fløde.
30 min
5 personer
Svensk pølseret
2 store løg
15 g smør
8 gode wienerpølser
3/4 kg kogte, pillede kartofler
1-2 tsk. mild paprika
1 lille ds. konc. tomatpuré
Ca. 2 dl mælk
Salt og peber
1 dl fløde
Purløg

Fremgangsmåde

  1. Pil og hak løgene og svits dem i en gryde i smørret.
  2. Skær pølser og kartofler i skiver.
  3. Svits pølserne med løgene og drys paprika over. Bland det hele godt og dæmp varmen.
  4. Kom kartoflerne i gryden.
  5. Tilsæt tomatpuré, mælk, salt og peber og bland det forsigtigt, så kartoffelskiverne ikke går i stykker.
  6. Varm pølseretten godt igennem i ca. 5 min. ved jævn varme, tilsæt fløden.
  7. Servér med masser af purløg.