Klassisk svensk pølseret med røde pølser

Denne opskrift er på en klassisk omgang svensk pølseret med røde pølser og kartofter. Nem ret, der laves på 30 minutter. Velbekomme!
Af
af Kristina Miechels
Svensk pølseret med røde pølser
30 min
4 personer
Svensk pølseret
1 kg kartofler
2 løg
2 spsk. smør
3 tsk. paprika
10 røde pølser
2 spsk. konc. tomatpuré
3 dl. mælk
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i letsaltet vand i 15 min.
  2. Hak løgene og svits dem i smørret sammen med paprikaen.
  3. Skær pølserne i 1 cm tykke skiver og lad dem svitse med i et par min.
  4. Tilsæt kartoffelternene sammen med tomatpuré og mælk og lad retten småsimre i 10 min.
  5. Hæld fløden ved og smag til med salt og peber.
  6. Servér pølseretten med klippet purløg og groft brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.