Opskrifter

Appelsin-ingefær marmelade

Onsdag, 21. januar 2009af Redaktion
50-75 g frisk ingefær1 usprøjtet appelsin5 dl vand500 g syltesukkerSkræl ingefæren og skær den i tern. Miks dem i hurtighakker med 1 dl af vandet. Riv

50-75 g frisk ingefær
1 usprøjtet appelsin
5 dl vand
500 g syltesukker

Skræl ingefæren og skær den i tern. Miks dem i hurtighakker med 1 dl af vandet. Riv appelsinskallen og pres saften. Kom ingefær, appelsinskal og saft samt resten af vandet i en gryde. Kog det 3 min. og rør sukkeret i. Kog 5 min. og skum overfladen. Tag gryden fra varmen og lad det stå 15 min., inden marmeladen hældes på skoldede glas. Opbevares køligt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Mere marmelade her...
Citronmarmelade
Solbærgelemarmelade