Opskrifter

Tortillaruller med ananas

Mandag, 19. april 2010af Redaktion
Rullerne kan serveres med en kugle is

(4 pers.)

½ frisk ananas
1 stor banan
15 g smør
2 spsk. sukker
1 spsk. citronsaft
2 spsk. frisksnittet mynte
½ tsk. kardemomme
4 medium tortillas
uden krydderier

Pensling
Sammenpisket æg
Sukker


TIP

  • Rullerne holder sig sprøde i flere timer og kan let indpakket tages med på skovtur.
  • De kan også skæres over på midten og serveres med en kugle is.

Skær ananassen i ganske små tern og svits dem på pande i smørret. Tilsæt bananen i små tern, sukker, citron, mynte og kardemomme og lad det simre 1 min.
Køl det lidt af og bred frugten ud på tortillaerne. Rul dem sammen. Læg rullerne på bagepapir på en bageplade. Pensl med æg og drys sukker på. Sæt dem øverst i en 225° varm ovn 4-5 min., til de begynder at få lidt farve.
Tip www

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også...
Lakseruller med citroncreme
Røget kylling med forårsspinat
Smørepålæg med nødder