Opskrifter

Mørbrad med pesto

Mandag, 7. juni 2010af Redaktion
Let og lækkert til studenterne eller til buffet i haven

(10-12 pers.)

1 stor svinemørbrad
Salt og peber
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. kinesisk soja
½ glas færdig pesto
½ agurk

Skær senen af mørbraden og gnid den med salt og peber. Brun mørbraden på pande i olien, dæmp varmen og steg den 5-6 min. på hver side ved mellemvarme. Dryp soja over og køl mørbraden helt af. Skær agurken i skiver. Skær mørbraden i tynde, skrå skiver, så de ikke er for små. Smør dem med pesto, læg agurk på og fold kødskiverne. Stik tandstikkere i.

Madopskrift: Anne Skovgaard Petersen


Flere lækkerier til sommerbuffeten...
Kyllingesandwich med aioli
Jordbærspid med mynte-honning
Majsbrød med frisk tomatsalsa
Mundgodt til reception i haven
Pizzahorn
Pink fizz med rosa champagne og jordbær
Minihotdogs