Minihotdogs

Supersnack til festen
Af
af Redaktion

(12 pers.)

Dej
10 g gær
4 dl vand
2 tsk. salt
2 spsk. surmælk
300 g rugmel
350 g hvedemel


Fyld
½ agurk
1 gulerod
4 krydrede medisterstykker
4 tomater
½ bdt. purløg
1 spsk. hakkede kapers
Salt og sukker
Eddike og olie


Bland alt undtagen hvedemel, der tilsættes lidt ad gangen. Når dejen er klæbrig, skal den hæve til næste dag på køl. Så laves små aflange boller, som bages 8 - 10 min. ved 225°.
Agurk og gulerod høvles med skræller til flager. Pølser steges eller grilles. Skæres i skrå skiver. Krøller af grønt lægges i de flækkede boller og skiver af pølse lægges i. Tomater hakkes med purløg og kapers og smages til. En klat lægges over.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Bagte auberginesandwich med låg
Hjemmelavet kyllingesalat
Langtidshævede flutes
Blinis med laks

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.