Opskrifter

Syltede nødder med rom

Tirsdag, 10. maj 2011af Redaktion
Super lækkert tilbehør til ostebordet eller over en lækker, sprød salat

300 g hasselnødder
200 g sukker
2 dl appelsiner
1 dl brun rom

Rist nødderne ved 200° i 8 min. og gnid den brune skal af med et rent viskestykke. Smelt sukkeret og lad det blive let gyldent. Kom appelsinsaften ned til sukkeret og lad det koge op til karamellen er opløst. Tilsæt rom og nødder og lad det koge med i 5 til 10 sekunder. Hæld nødder og sirup på skoldede glas og server den til en god, stærk ost.

Madopskrift: Kristina Marckmann


PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Mandelsuppe med vindruer og mandelsplitter
Sprøde stænger med røgdip
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop