Opskrifter

Rejespid

Tirsdag, 10. april 2012af Redaktion
Disse små hapser er gode i madpakken med lidt dyppelse, men kan også sagtens bruges som appetizer

(2 pers.)

300 g rejer
1 ds. krabbekød (170 g)
1 røde chili
2 limeblade
2 spsk. hakkede,
frisk koriander
2 tsk. oystersauce
1 spsk. tahin (sesampasta)
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. olie

Hak rejerne og lad krabbekødet dryppe af. Hak chilierne og skær limebladene i strimler. Bland rejer, krabbekød, chili, limeblade, koriander, oystersauce og tahin til en ensartet fars. Form farsen om 20, små spid og vend dem i sesamfrøene. Steg rejespiddene ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Server dem kolde eller lune med sød chilisovs.

Madopskrift: Kristina Markcmann

ER DU TIL MORMORMAD?

Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.

Find flere opskrifter her...
Pasta med spinatpesto og rejer
Krydrede oksespid med paprikasovs
Pølsespid med blomkålssalat









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop