Opskrifter

Jomfruhummer med basilikum

Lørdag, 29. december 2012af Redaktion
Superlækker forret til nytårsaften, der oveni købet ikke behøver at vælte budgettet

Ingredienser til jomfruhummer med basilikum

(6 pers.)

12 jomfruhummere med det hele (evt. frost)
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber
½ usprøjtet citron
20 blade basilikum


Sådan gør du
Flæk hummerne og læg dem i et ildfast fad med kødsiden opad. Tænd ovnen på 220°. Kom salt, revet citronskal og saft, finthakkede hvidløg og olivenolie på kødet og stil hummerne i ovnen 2-3 min. Når de lige akkurat er blevet hvide i kanten, er hummerne færdige og serveres varme drysset med lidt hakket basilikum.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter til nytårsmiddagen...


Minitarteletter med
avocado og rogn/
rejer

Krondyrmedaljon-
er med basilikum

Lakserullesteg med
salat og ristede kar-
tofler

Champagnesylla-
bub

Kransekage med
nougat













Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop