Mørbradgryde med cornichoner og perleløg

Søndag, 16. maj 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest protein”, men kan nemt justeres til ”Mest grønt” og ”Mest tilbehør” ved at justere på grønsags- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

1 skive bacon
150 g svinemørbrad
2 cocktailpølser
1 spsk. sojasauce
50 g perleløg
50 g cornichoner
50 g peberfrugt
1 dl bouillon
2 dl minimælk
1 spsk. majsmel
Salt og peber
100 g kogt ris f.eks. parboiled (40 g)

Sådan gør du
Klip baconskiven i passende stykker.
Skær mørbraden i tern og brun den sammen med bacon og skiveskårne cocktailpølser. Tilsæt sojasauce.
Vask peberfrugten og skær den i fine strimler. Kom peberfrugten i gryden sammen med perleløg og skiveskårne cornichoner.
Hæld bouillon og mælk i gryden. Lad retten småkoge ved svag varme i ca. 10-15 minutter.
Jævn mørbradgryden med majsmel, der er rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber. Kog risene efter anvisningen på pakken.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Svinekød

150 g

100 g

175 g

Grønsager

200 g

100 g

150 g

Tilbehør

90 g

125 g

100 g

Kcal/ kJ

548/2293

555/2321

567/2374

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Asiatisk fiskefad med kartofler
Krydret gulerodskage
Mosters kalkunbøffer med rissalat