Mørbradbøffer med svampe og bacon

Mørbrad kan spises på så mange forskellige måder. Varianten her med svampe og bacon er bestemt én af de bedre!
Af
af Gitte Heidi Rasmussen.

Ingredienser til mørbradbøffer med svampe og bacon:

(2 pers.)

1 lille svinemørbrad
2 tsk. paprika
Salt og peber
½ dl hvedemel
Smør til stegning
100 g bacon i tern
200 g champignoner, østershatte el.lign.
2 dl madlavningsfløde 18%
2 dl ris

Prøv også: Mørbradbøffer med rødkål og tørrede frugter

Fremgangsmåde:

Kog risene som anvist på emballagen.
Skær mørbraden i tykke skiver og vend dem i en blanding af 1 tsk. paprika, salt, peber og mel.
Steg baconternene sprøde og læg dem til side.
Brun mørbradbøfferne på begge sider, kom svampe og resten af paprikaen ved og steg endnu et par minutter.
Tilsæt fløde og lad det simre 3-4 min.
Smag til med ekstra paprika, salt og peber.
Drys med bacon og servér med ris.

Se også: Lynstroganoff med kartoffelmos

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.