Et finurligt eventyr

Lørdag, 11. februar 2012
af Redaktion
I My Life Story Adventures er du hjemsøgt af drømme om, at du spilder dit liv, og du beslutter dig for endelig at tage affære...

Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE: Livs-simulationer er en speciel niche af casual games, der helt tydeligt trækker deres inspiration fra The Sims serien. My Life Story er i den simple ende af denne genre og med spillet My Life Story Adventures serveres let tilgængelig, men også overfladisk, underholdning.

Download spillet her...

Ud i den store verden
I My Life Story Adventures bliver du en dag klar over, at du spilder dit liv på at lave ingenting. Derfor drager du ud i den store verden, der sjovt nok kun fylder et enkelt skærmbillede, for at få dig en karriere og skabe dig et succesfuldt liv.
Dette gøres ved at opsøge en af de forskellige arbejdspladser og bygninger på skærmen, for eksempel den gale videnskabsmand, natklubben eller træningscentret og starte en karriere der.

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver: Intenium

Plusser: Nydelig grafik, let tilgængeligt
Minusser: Mangler variation, for ensformigt

Karakter: 6/10

Planlægning
Du kan kun nå en vis mængde ting hver dag, så det gælder om at planlægge hvilke ting der er vigtigst. I de forskellige bygninger kan du forbedre dine færdigheder indenfor en eller flere af spillets fire hovedområder. De fire færdigheder bruger du til at købe egenskaber for, som du efterfølgende skal bruge i spillets missioner.
Dertil kommer, at du kan slappe af for at genopbygge energi eller gå på arbejde for at tjene penge.

Et simpelt Hidden Object spil
Missionerne får du rundt omkring i byen, og de handler typisk om at finde en vis mængde ting gemt på skærmbillederne (en form for simpelt Hidden Object spil) eller ved at lære den korrekte færdighed for at løse en opgave. For eksempel skal du have færdigheden "appraisal" for at hjælpe den skøre professor med at gennemskue hvad den pokal, som han netop har vundet, er værd.
Missionssystemet fungerer ganske godt, selvom det hurtigt bliver ensformigt, og selvom det ofte kan være svært at gennemskue hvilken færdighed, du skal have for at løse en given opgave.

Nydelig grafik
Grafikken i My Life Story Adventures er ganske nydelig, men lydsporet er ensformigt og irriterende. Selve spillet er i og for sig også utroligt ensformigt i længden. Du kan godt nok altid starte et nyt spil og forsøge dig med en anden karriere end den du første valgte, da det i teorien vil give en anden spiloplevelse, på grund af anderledes missioner og "dilemmaer", men i realiteten går spillet altid ud på det samme: tjen penge, slap af og udbyg dine færdigheder, indtil du kan løse en mission og få en lønforhøjelse.
My Life Story Adventures er således et "light" spil i livs-simulatioins genren, og det er langt fra det bedste af sin slags på markedet.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Build-a-lot 2
Simplz: Zoo