Tak for dig – og jer

Søndag, 16. juli 2023
Af Puk Elgård. Foto: Colourbox.
Det er vigtigt at anerkende og værdsætte, når nogen gør noget positivt! Det er præcis, hvad denne læser gør.
Et lyserødt takkekort

Kære Puk

Tak for dine gode og altid kloge svar. Du er et godt menneske med begge ben på jorden. Du har hjertet med i dine svar og ser ALLE som medmennesker.

Du giver ros, indimellem løfter du pegefingeren lidt, hvilket jeg tror, vi alle har brug for. Et lille puf i en ny retning. At tænke lidt anderledes. At træde et skridt tilbage og se tingene i et nyt lys. Tak for dit positive livssyn.

Jeg vil ønske alt godt til dig og dine kære.

Else

Kære Else

Mange tak for dit varme brev. Jeg kan afsløre en lille hemmelighed. Selv her på 10. år som brevkasseredaktør er jeg hver eneste gang nervøs, når jeg åbner indbakken. Indimellem træder man jo i spinaten, og så kan man få læst og påskrevet.

Men alle mine svar er skrevet i den bedste mening, og jeg vil gerne rose jer. I har sådan en god tone. Jeg føler, vi kan skrive ordentligt om tingene, også selv om vi skulle være lidt uenige. Mange tak for det.

I er de bedste læsere. Og det er nok meget godt, at det stadig gibber lidt i den gamle her, når jeg åbner mailen. Det holder mig på tæerne og får mig til at gøre mig umage.

Varme hilsner fra Puk