Dagens slanketip

Fredag, 26. november 2010
af Redaktion
Hver dag får du et tip fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub

NY SMAG
Trænger du til en ny smag, når du laver dine hakkebøffer, så prøv at blande lidt smag i dit oksekød.
Du tager 500 gram hakket oksekød med max 10% fedt og blander med 100 gram fetaost i form af salattern med lavt fedtindhold.
Tilsæt et lille finthakket løg og en håndfuld friskhakket basilikum.
Bøfferne formes på vanlig vis, brunes hurtigt i lidt fedtstof og steges færdig ved lav varme - eller lægges eventuelt ind i ovnen og steges færdig der.
Hertil kan du eventuelt servere små kogte kartofler, dressing og to slags kogte grøntsager.
God fornøjelse og velbekomme!

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Prøv Familie Journals lækre madopskrifter:
Hakkebøf med sellerimos og citronbønner
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat
Hakkebøf med brun sovs og bløde løg

Kender du Kogebogen? Den bugner af god slankemad

Læs mere om slankeklubben her

Du kan også købe den kloge køkkenvægt med kalorieberegner i Familie Journal Shoppen


KØB I SHOPPEN:
Snyd dig slank
- slimshaper fra
Magic til 249 kr.