Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat

En god bøf med kartoffel- og tomatsalat til
Af
af Redaktion

(1 pers.)
35 min.

200 g hakket oksekød
250 g små, faste kartofler
2 spsk. sorte oliven
Evt 1-2 hakkede ansjosfileter
1 spsk. kapers
Salt og peber
25 g feta
1 dl hakket persille
2-3 spsk. olivenolie


Tilbehør
Tomatsalat

Kog kartoflerne møre. Mas dem halvt i stykker og vend dem med oliven, ansjoser, kapers, feta og lidt af olien. Drys med salt og peber, fordel dem i et lille ovnfast fad og stil i ovnen i 20 min. ved 190°. Form en bøf af kødet og steg den ca. 8 min. på hver side drysset med salt og peber. Server med tomatsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere hovedretter her...
Grillet hakkebøf med peperonata
Hakkebøf med middelhavssalat
Hakkebøf med brun sovs og bløde løg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.