Løb er fantastisk

Søndag, 20. november 2011
af redaktionen, Slankedoktor.dk
Grib fat i løbeskoene og spring ud i det danske vejr. Løb er ikke kun godt for dig og din slankekur, men kridter du skoene, kan du mærke de positive effekter på mange andre måder...
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Nu bakker videnskaben os op i, at løb er fantastisk motion. Det er blandt andet bevist, at løb giver dig færre sygedage, mere sex og en fladere mave. Ikke dårligt vel?

Løb gør dig...

  • Mindre syg. Et studie fra universitetet i North Carolina viser, at motion booster immunforsvaret drastisk. Mennesker, der løber bare 15 minutter 5 gange ugentligt, har halvt så mange sygedage som deres inaktive kolleger.
  • Mere sexet. Undersøgelser fra de amerikanske universiteter Harvard og Cornell viser, at løb giver mænd højere sexdrive og mindre impotens, mens kvinder udskyder deres overgangsalder med 2-5 år.
  • Flad som et strygebræt - på maven altså. En engelsk undersøgelse viser nemlig, at løb overhaler andre motionsformer med længder, når det kommer til kalorieforbrændingen. En kvinde med en vægt på 65 kilo forbrænder nemlig på en halv time 272 kalorier ved tennis, men hele 391 kalorier ved løb. Husk at jo mere du vejer, des mere forbrænder du!

Vil du have gode råd til at sætte skub i dit vægttab, så besøg os på Letliv.dk

Læs også...
Pas på den søde tand
Løb dig klogere
Eller tag quizzen om motion