Scraps - for alle os med godter i gemmerne

Mandag, 22. september 2008
af Redaktion
Scraps er det engelske ord for stumper, udklip, lapper m.m., og samtidig er det blevet en forkortelse for ”Scrapbooking”, hvor man laver bl.a. udklipsbøger og kollager
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Her viser vi et par ideer til personlige scraps, hvor du kan bruge lige det, du har i gemmerne til unikke kort, invitationer, plakater og andet. Vi håber, at du vil gå på opdagelse i de mange skønne sager, og blive inspireret til at kaste dig ud i denne sjove hobby!
Næsten alt hvad der gemmer sig i skuffer og skabe kan bruges til scrapbooking. Knapper, frimærker, legetøj, glansbilleder osv., er alt sammen værdifuldt for en scrapper. Noget der forekommer som en ubetydelig, lille dims, kan blive netop den detalje, der giver et scrap "prikken over I'et".

Østerlands charme
Denne scrap er lavet efter en tur til Kina. Baggrunden er en asiatisk avis, hvorpå er limet postkort, små mønter og et udklip fra en gavepose. De røde stjerner er klippet i glanspapir.


Mine memoirer...
...eller andre tanker samles i en nostalgisk notesbog. På et stykke mønstret tapet, klippet med mønstersaks, er limet et gammelt foto samt tekst klippet ud af et ugeblad. Guldvifterne er fladtrykte lysmanchetter, og på hjørnerne er limet gamle lærredsknapper.

Af Anne-Marie Øby
Fotos: Jette M. Vesterager

Er du mere til at sy, så tag et kig her:

Roser uden torne
Bladene falder

Eller lær at gimpe:
Gimpeskolen