Billig bagepensel vinder test

Søndag, 5. februar 2012
af Redaktion
Familie Journals testpanel har testet syv forskellige bage- og grillpensler, og den billige Scanwood bagepensel til bare 30 kr. er vinderen

Der er testet syv forskellige bage- og grillpensler.
Penslerne er afprøvet ved først at pensle et hold boller med vand og et andet hold boller med æg. Derefter har de penslet et hold bøffer, der blev grillet i ovnen.
Til sidst har de givet en samlet karakter, hvor 0 er laveste og 6 er højeste.

Scanwood bagepensel
Har et lyst, rundt træskaft med rundt naturhårsbørstehoved. Skaftet er dejligt langt at holde ved. Rart at have i hænderne. Selve penslen er super til at holde på både marinade, æggemasse og vand. Og er på samme måde rigtig god til at fordele væsken.

Pris: 29,95 kr. i Føtex
POINT: ??????

Le Creuset Grill og bagepensel
Har et dejlig langt træskaft med silikonebørster. Det lange skaft er specielt en fordel, når der grilles. Selve penslen er god at holde på og fordele marinaden med, derimod drypper det lidt med æggemassse, men den fordeler dog massen fint. Det samme gælder, når der er vand på penslen.

Pris: 109,75 kr. i Imerco
POINT: ?????

Headchefs Pasty brush
Sjovt design, hvor både skaft og pensel består af silikone. Rar at holde ved. Penslen holder ikke så godt på hverken marinade, æggemasse eller vand. Det hele drypper lidt, men alligevel bliver de forskellige væsker fordelt fint.

Pris: 49,95 kr. i Kvickly
POINT: ????

GastroMax Grillpensel
Skaftet er af sort plast og børstehovedet af silikone. Penslen er klodset og lidt tung at holde på. Dog en fordel ved grill, at skaftet er så langt. Penslen er lidt stiv i det, alligevel fordeler og holder den godt på marianden, mens æggemassen og vandet drypper lidt, men dog fordeles fint.

Pris: 29,95 kr. i Imerco
POINT: ???

Fiskars bagepensel
Fladt, sort plastskaft med lyse naturbørster. Børster, der flosser i opvaskemaskinen. Men til at begynde med er penslen både god til at holde på marinade, æggemasse og vand, ligesom den også fordeler væsken fint.

Pris: 24,95 kr. i Føtex
POINT: ??

Kaiser Pasisserie
Fladt træskaft og børstehoved i naturhår. Naturhår, der flosser i opvaskemaskinen. Men til at begynde med er penslen god til både at holde på marinade, æggemasse og vand, ligesom den også fordeler væsken fint.

Pris: 39,95 kr. i Føtex
POINT: ??

Nuance Grill og køkkenpensel
Skaftet er i stål og børsten silikone. Den er dejlig at holde ved, men selve penslen er ikke god. Den holder ikke godt på væsken. Den fordeler marinaden nogenlunde, mens det kniber med æggemassen og vandet. Fordelingen bliver for grov.

Pris: 99,95 kr. i Imerco
POINT: ?

Se også...
Fem god råd til sovs
Test af pasta
Tjek af renseservietter