Fem gode dessertråd

Skal du imponere med en lækker dessert, er der hjælp at hente med fem gode læsertips
Af
af Redaktion
Foto: All Over
Foto: All Over

1

Flotte vandbakkelser
M.S., Sæby:
Når jeg bager vandbakkelser, bruger jeg mælk i stedet for vand. De bliver meget flotte.

2

God råcreme
G.S., Slagelse:
Når jeg rører råcreme, bruger jeg selvfølgelig pasteuriserede æggeblommer. Og husker at vende flødeskummet i den piskede æggemasse. Gør man det omvendt, bliver cremen tynd.

3

Lækkert flødeskum
K.H., Åbyhøj:
Hvis flødeskummet trænger til et "pift", er det en rigtig god ide at tilsætte et par skefulde brombærsyltetøj, inden fløden piskes.
Det giver både en flot farve og smager rigtig godt til både lagkage og div. syltede frugter.

4

God øllebrød
G.H., Toftlund:
Næste gang du laver øllebrød, prøv så at koge det i kakaomælk. Det smager dejligt, og børnene elsker det.

5

Høje og fine marengs
L.K., Ribe:
Når jeg laver marengs, kommer jeg 2 tsk. eddike i æggehviderne, det giver høje og flotte marengs.

Fem råd til nemt brød
Kage som i gamle dage
I køkkenet med AnneMad

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.