Andreas Bo har 50 procents chance for succes

Tirsdag, 21. februar 2017
af Johan Isbrand, Foto: Søren Lamberth
Sjove Andreas Bo er tager den 25. februar hul på sin tredje turné, hvor han blandt andet funderer over situationers sandsynlige udfald og derfor har kaldt showet "Fifti-fifti". Familie Journal har talt med ham.
Andreas Bo har 50 procents chance for succes

Hvad er du optaget af lige nu?

– At få mit show helt på plads og finpudset. Det er en hård proces, hvor det gælder om at holde fokus og tro på de jokes, man grinede ad for to måneder siden. Og så er jeg jo så privilegeret, at jeg ikke kan stå på en scene uden at blive bedt om at parodiere for eksempel Kim Larsen. Men det er samtidig hagen ved det hele. Min opgave er jo netop at undgå det punkt, hvor jeg bliver forudsigelig. At være nysgerrig og nyskabende i stedet. Derfor har jeg i for­bindelse med min turné udgivet en cd med ni hjemmeskrevne sange. Det delte vand­ene, da jeg for nylig præsenterede min sangskrivning på tv. Apropos titlen på mit show er der åbenbart også her cirka 50 procents chance for succes. Men man skal huske på ikke at lytte for meget til to tågehoveder på Facebook eller en enkelt, sur anmelder og i stedet tro på, at man har fat i den lange ende.

Hvad er det bedste ved dit job?

– Jeg lever af noget, der for andre er en hobby. Og jeg har mange firmajobs i kalenderen, men kan også fylde en stor sal. Responsen og skulderklappene fra publikum er en åndelig vitaminindsprøjtning.

Læs om Lene Maria Christensen fra "Arvingerne" her.

Og det værste?

– Jeg har valgt at være solist det meste af tiden, for jeg er nok lidt dominerende. Men det betyder så, at der kun er én person til at stå på mål for mine beslutninger, nemlig mig. Og mit ego er faktisk slet ikke så stort, når det kommer til stykket. Da jeg spillede med i Cirkusrevyen sammen med Ulf Pilgaard, var jeg altid nervøs for at sige noget forkert og komme til at ødelægge hans timing.

Her kan du læse om komikeren Thomas Warberg.

I Familie Journal nummer 8, der kan købes i butikkerne fra den 20. til den 26. februar 2017, kan du ydermere læse, hvad Andreas gør, når han skal slappe af, samt om hans forhold til motion, hans egen tidligste karriere og hans bedste råd til et ungt menneske, der drømmer om at gå skuespillervejen.

Læs også: Skuespiller Birthe Neumann om rollen som fru Fjeldsø.