Bramfrie Benneweis

Mandag, 2. november 2009
af Foto: Torkel Dyrting og All Over
Hård skilsmisse forvandlet til varmt venskab

Jeg har aldrig elsket Marek højere end efter, vi er blevet skilt, siger Diana Benneweis med en lille latter til eksmanden, som bare ryster på hovedet og smiler overbærende. Efter et otteårigt stormfuldt ægteskab kender de hinanden til bunds. Marek, der stadig hedder Benneweis til efternavn, var væk fra Cirkus Benneweis benneweis.dk nogle år efter bruddet med Diana i 1994, men han kom tilbage som regissør og har i dag tæt kontakt både til hende og ikke mindst deres adopterede, nu 22-årige tvillinger, Nadia og Dawid.

Elsket og hadet
- Mange forstår ikke, at vi kan omgås hinanden, når vi har kærester hver især, siger Diana. - Selv vores børn synes, at vi af statur er det perfekte par. Men hvad pokker hjælper det, når det ikke er staturen alene, der afgør, om man passer sammen? Men på den anden side: Hvem kan man have et bedre venskab med end en mand, som man skiftevis har elsket og hadet gennem mange år? For man kender jo hinandens gode og dårlige sider, og for os har det altså ført til et dejligt og uforpligtende kammeratskab.

I stiv arm
Dianas nuværende kæreste, Freddi Bergmann Kolding, er ifølge cirkusdronningen selv dén af hendes mænd, som bedst har kunnet klare at have hende som både chef og kæreste, med alt hvad det indebærer - herunder bl.a. det tætte forhold til eksmanden. - Min fantastiske kæreste prøver i hvert fald at takle det i stiv arm. I dag er han administrerende direktør i Cirkus Benneweis og meget dygtig til det. Vi har et dejligt weekendforhold, hvor han bor her i huset i Dronningmølle - også i hverdagene - hvor jeg opholder mig alene i mit hus i Sverige, for sådan er mit liv nu engang.

Af Erik Pedersen

Vi har det skide skægt sammen

Læs også

Mit liv skal være et eventyr