Bunkere og bonderøve

Søndag, 10. juni 2012
af Johan Isbrand
Olsen Banden i Jylland byder bl.a. på skattejagt mellem klitter, skydegale skurke, en snu skrothandler og Yvonne med solskoldet næse - filmen kan tilkøbes fra mandag 11. juni

Egon Olsen er atter på fri fod, og vanen tro har han en plan, der skal gøre ham og hans kumpaner til millionærer. Til en afveksling behøver de endda knap nok gøre noget ulovligt!

Dollars og guldbarrer
I "Olsen Banden i Jylland" har Egon nemlig fået fingre i en plantegning af en tysk bunker fra anden verdenskrig, hvor en nazigeneral efter sigende har efterladt en skat i guldbarrer og dollars.
Bunkeren ligger på en nordjysk strand, og opgaven burde være lettere end at stjæle slik fra en baby, men intet går naturligvis helt som forventet.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Fra mandag den 11. juni til og med søndag den 17. juni kan du tilkøbe "Olsen Banden i Jylland" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

Yvonne med på tur
Mange vil huske filmen som den, hvor Karl Stegger spiller den durkdrevne, jyske skrothandler Mads "Femøre" Madsen, og hvor Helle Virkner og Willy Rathnov ruller sig ud som den kølige Karina - på sin jyske fødeegn kendt som "vognmandens Karen" - og hendes håndlanger Rico.
Løjerne bliver selvsagt ikke mindre festlige af, at Yvonne og Børge er draget med på bandens rejse til det jyske medbringende hele familiens møblement, og at Yvonne betragter hele turen til "det store udland" som en bedre charterferie.

Olsen Banden med Familie Journal