De kæreste venskaber

Fredag, 20. februar 2015
af Redaktionen, foto: Modelfoto, AOP
Venner behøver absolut ikke ligne hinanden. Se bare i dyreverdenen, hvor venskaber opstår på trods af race og køn.

I en tid, hvor der er så meget had mellem mennesker på grund af etnicitet, religion, økonomi og meget andet, er det rart at huske hinanden på, at vi ikke behøver være ens for at være venner. Se bare den skønne video nedenfor.

Læs den stærke historie historie om Ketty, der af kærlighed ville hjælpe sin mand med at dø >>

I et venskab kan man være sig selv, udtrykke sine følelser og lave fejl uden at blive fordømt. Men vigtigst af alt, så handler et venskab om, at man nyder hinandens selskab.

Venskab ifølge Peter Plys:

"Gode venner kan lave alting sammen, men kun de bedste venner er i stand til at lave ingenting sammen."

Her kan du se de sødeste, sjoveste og mest mærkværdige venskaber fra dyreverdenen. Særligt papegøjen 29 sekunder inde i filmen har forstået, hvad en god ven er.

Skal man være ven med Antoniett, skal man først og fremmest se hende som et menneske >>

Hvem er dine favorit dyrevenner?

Videoen er godt nok en reklame for Android, men for sød til at vi kunne lade være med at bruge den. Og apropos det, vidste du så, at du kan få Familie Journal på din tablet - både Apple og Android? Se mere her >>

Mennesket's bedste ven skal af og til også forkæles, med en rabatkode til Zooplus får du råd til langt mere. - Få din rabatkode her zooplus rabatkoder


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.