Fandt manden fra sine drømme

Mandag, 15. februar 2010
af Redaktion
Suzanna måtte gå så grueligt meget igennem, før hun fandt sine drømmes prins, men til sidst lykkedes det. Drømmen gav endda også svar på, hvad de to skulle beskæftige sig med
Foto: Birger Storm
Foto: Birger Storm

Suzanna Lyzet Andersen har siden barndommen haft en tilbagevendende drøm om en mand, som var den rette for hende. - I drømmen så jeg altid det samme pudsige syn, at han stod med ryggen til mig og skovlede grus. Og så var han omgivet af heste, fortæller Suzanna.

SE OGSÅ HER

Møns Islændercenter

Ingen drømmemand i New Zealand
Da Suzanna fandt en penneven I New Zealand gennem Den Blå Avis, kom hun i tanke om sin drøm. - Måske var det ham! Undersøges måtte det i hvert fald! Et halvt år senere vendte Suzanna tilbage med kufferten fuld af desillusioner for drømmeprinsen fandt hun ikke.
- Under opholdet i New Zealand udviklede drømmen sig. Pludselig drømte jeg, at manden var landmand, og jeg så mig selv omgivet af 35 små heste. Det billede passede jo så fint med de store vidder "over there",
så jeg var meget mismodig over, at det ikke var
lykkedes, siger Suzanna.

"Stjernekontakt"
En dag fik Suzanna et kuponkatalog ind ad døren.
- I kataloget var der noget, der hed "Stjernekontakt", hvor man fandt en partner, man passede med astrologisk. Så jeg ringede til bureauet og fik tre navne. Jeg ringede til Karl, som på det tidspunkt var landmand på Møn, og vi snakkede sammen halvanden time. Der var simpelthen super kontakt, og inden, vi afsluttede samtalen, foreslog jeg, at jeg kom og besøgte ham, fortæller Suzanna. Karl Jacobsen startede straks sin lille, røde Daihatsu og kørte de 150 kilometer for at hente Suzanna og hendes søn Chris fra et tidligere forhold.

Det var jo heste!
Hun og Chris flyttede ind efter kort tid, og da økonomien efter et par år blev trang, begyndte Suzanna at pusle med nogle planer. For at få nogle svar på, hvordan hun skulle gribe det an, gik hun til clairvoyant. Det første, den clairvoyante kvinde sagde til Karl, var: "Jeg kan se, at du går og skovler i en grusbunke, og nej, hvor er der mange heste!" Suzanna fik et chok, men forstod også pludselig, hvad hun skulle. - Det var jo heste, vi skulle satse på! Karl var heldigvis enig, og meget hurtigt fik vi samlet en fantastisk flok, så vi kunne starte vores virksomhed med turridning i Møns smukke landskab, siger Suzanna.

Af Mary Steengaard

Se også en lille film med Suzanna og Karl: