Faster Karna blev familiens redning

Mandag, 24. november 2014
af Greta Johannsen, foto: Lars Horn
”Lov mig, at du får et velskabt barn, så sørger jeg for resten,” sagde Karna til Cheri. Faster Karna på 70 ville nemlig gerne have endnu et barnebarn, og så overtog hun husholdningen hjemme hos de unge.

Uden faster havde der måske ikke været nogen lille yndig Stephanie i dag. Derfor får Karna Familie Journals Julekurv.

- Da jeg var gravid med Stephanie, fik jeg bækkenløsning og måtte kun ligge ned. Kristian havde sit job som dagplejer at passe og vores søn på 19 måneder, samtidig med at han også skulle passe sin skole. Dagplejen kørte fint, mens privaten var kaos - indtil faster kom, og hun var slet ikke til at slippe af med, selv om jeg bestemt ikke var glad for det. Jeg hader at skylde nogen noget, siger Cheri, der har det med at ville bestemme og klare sig selv.

Sådan har 32-årige Cheri altid været. Cheri har klaret sig selv, siden hun var helt ung, og hendes store ønske har altid været at få børn - og helst mange børn.

Forelskelse i dagplejen

Sådan havde Kristian det også:

- Jeg vidste bare, at jeg ville have børn og lave min egen familie så tidligt som muligt. Problemet var bare, at det var der ingen piger, der ville, siger Kristian.

Når han nu ikke havde sine egne børn, så kunne han da i hvert fald altid arbejde med børn, og derfor søgte han jobbet hos Cheri, som var dagplejer, da hun skulle finde en, der kunne afløse hende, mens hun var på barsel. For Cheri havde heller ikke fundet manden, men i stedet valgt at få et barn ved hjælp af en donor.

Desværre nåede Cheri aldrig at komme på barsel. En uge efter, at Kristian var blevet ansat hos Cheri, viste scanningerne, at Cheris barn ikke kunne overleve.

Hendes måde at komme videre på var at arbejde, så en uge efter fødslen gik hun tilbage til dagplejen - og til Kristian.

Læs også: Camilla blev opereret for kræft, mens hun var gravid

Faster og barnepige

Det endte med, at Cheri og Kristian blev kærester og arbejdskolleger i dagplejen. I oktober 2012, blev Philip født. En stor og sund dreng, og forældrene blev ellevilde af glæde, da det viste sig i september 2013, at Cheri var gravid igen.

Cheri blev dog sygemeldt på grund af bækkenløsning, og så var det, at faster pludselig dukkede op. Cheri havde nemlig været gravid flere gange, inden det lykkedes dem at få Philip. Hver gang var det endt med en ufrivillig abort.

Faster Karna - som har kendt Kristian, siden han var lille - ville komme hver anden dag og sørge for rengøring og madlavning. Betingelsen var, at Cheri skulle blive liggende i sin seng og på den rigtige dato føde et smukt og sundt barn.

Den 27. juni blev Stephanie født. En smuk lille pige på 52 cm og 3920 gram, og nu er det lille vidunder døbt Stephanie Karna Korsgaard. Det er, som om de to kvinder har et ganske særligt bånd imellem sig, så nu er Cheri helt sikker på, at hun aldrig slipper for, at faster jævnligt kommer på besøg. Heldigvis.

Læs også: Hun tænder julelys i børnenes hjerter


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.