Felix Smith om at skulle være far igen

Fredag, 4. april 2014
af Redaktionen, redigering Mette Skøtt
For studieværten står dette år i fader-rollens navn, for han og kæresten venter barn, og det har de i den grad tænkt sig at nyde nu, hvor de har mere erfaring at trække på.
Foto: Hanne Juul og Havemann Photo
Foto: Hanne Juul og Havemann Photo

Den populære vært har altid et smil på læben, og for tiden er det smil ekstra stort, for Felix Smith skal være far igen. Han har i forvejen sønnen Theodor på 5 ½ år med kæresten Marie, og denne gang håber værten, at de kan nyde processen lidt mere end sidst, de skulle være forældre:

-Min kæreste har en lille baby i maven lige nu, og dét kan gøre mig glad! Det er seks år siden sidst, og vi kan i langt højere grad nyde det denne gang. Vi ved, hvad vi går ind til og er sikre på, det hele nok skal gå.

Hun har netop spillet advokat i "Arvingerne", og på privatfronten er retfærdighed også vigtig for Kirsten Lehfeldt

Far er den bedste

Når det kommer til opdragelse af ungerne skeler Felix Smith en hel del til sin far, er det efterhånden gået op for ham:

-Efter, jeg er blevet far, kan jeg se, at min egen far har været et stort forbillede for mig. Ikke ved at forklare, diktere eller stille krav om, hvilken retning, jeg skulle vælge i livet, men ved at gå foran med et godt eksempel. Børn hører ikke efter. De ser.

Ole Thestrup har ikke altid været lige stolt af sig selv - se hvorfor her

Og når det kommer til at kigge efter, hvad far gør, så kan Felix´ børn kigge på en far, der efterhånden føler, han har ret godt styr på tingene, og dét er han egentlig ret stolt af:

- Det største øjeblik har helt klart været at blive voksen. Selv om det selvfølgelig ikke knytter sig til et enkelt øjeblik, men snarere er en flere år lang proces. Jeg synes, jeg har klaret det ganske godt og er blevet tilpas ansvarsbevidst. Og det er jeg stolt af.

Læs om Keld Heick og Lars Brygmann´s rørende besøg hos de forældreløse børn i Kenya