Har I den ikke mindre?

Søndag, 11. januar 2009
af Ulla Linneman
Ellen Bettina Schrøder har været oppe at slås med sin vægt i fem år, hun har sejret og alligevel ved hun, at det er nu, det rigtigt svære starter. For kiloene skal ikke på igen
Foto: Britt Lindemann
Foto: Britt Lindemann

Efter to graviditeter var Ellens Bettinas vægt oppe på 103,4 kilo. Det første halve år efter den sidste graviditet raslede kiloene af. I det næste seje træk kom gemalen Jens på banen med opmuntring og hjælp. - Han er blevet god til at finde de gode dessertopskrifter i DDV, siger hans glade kone, der i dag vejer 68,2 kilo og elsker sætningen: - Har I den ikke i et nummer mindre?


Lysere farve og skarp page

Frisør Bernt Knudsen fra Dacapo i København fik lidt af en opgave, for Ellen Bettina ville meget gerne bevare sit lange hår. - Du har et fantastisk godt og kraftigt hår, der er som skabt til page. Jeg vil slice nakken og give den fylde, og siderne skal være lange, så frisuren kan ændre, sagde han. Ellen Bettina gav sig og blev meget glad for resultatet.

VIDSTE DU, AT

... der med Familie Journal nr. 3, der udkommer mandag 12. januar, følger et nyt nummer af Slank. Her kan du læse om mere om Ellen Bettina og om andre, der har haft succes med deres vægttab.
Med bladet følger også en smart kostdagbog, som er udviklet af De Danske Vægtkonsulenter. Kostdagbogen er et enestående værktøj i kampen for at slippe af med de overflødige kilo. Det er en hvid tavle med overfladebehandling og påtrykt et ugeskema, hvorpå du med den medfølgende pen skriver alt, hvad du spiser hver dag.

Smukke øjne
Ellen Bettina bruger slet ikke makeup. Makeupartist Inge Jönsson fra Max Factor lærte Ellen Bettina at rense og pleje huden. Inge brugte en dækstift lidt lysere end huden for at udligne mørke områder. Samme stift er også god ved røde, hektiske kinder. En lys skygge på hele låget åbnede øjenpartiet, mens en svag lilla kom på den tunge del af låget til globelinjen. I øjenkrogen kom en lys skygge ligesom foroven under brynet. Kinderne fik pink rouge, vipperne sort mascara ad flere omgange. Læberne fik en holdbar læbestift efterfulgt af gloss.

Ellen Bettinas kommentar
Jeg kan nemt se, hvad både en flot frisure og makeup gør. Det har været en dejlig og lærerig dag.

Ellens bedste tip
Få dig en madklub, det har jeg. Vores madklub har troligt lavet DDV-mad til alle vores arrangementer, og det har været en fantastisk støtte.

Af Ulla Linneman

Læs mere:
Besøg DDV's hjemmeside vaegtkonsulenterne.dk
Se også Ny livsstil og ny tøjstil
Vind bogen Slank dig let
Smagsprøver fra De Danske Vægtkonsulenter

Den ny Ellen Bettina i sweater fra Skovhuus til 499 kr., halskæde med genbrugsglas fra Pernille Bülow til 249 kr. og briller fra BeYe hos Synoptik til 1.095 kr.