Her er de 10 mest læste historier i 2023

Mandag, 1. januar 2024
Cecilie Lunding Tolversen
Familie Journal har samlet de artikler, der blev læst mest i 2023. Måske kan du huske nogle af dem?
10 mest læste på Familie Journal

10. Jeg mistede lysten til ham

En læser har mødt en mand, der viser sig at have en betydelig mængde kropsbehåring. Læseren føler sig flov over, at hans behåring har påvirket hendes tiltrækning til ham.

Illustration: Birgitte Ahlmann

9. Jeg har ikke længere lyst til min mand

En læser befinder sig i en følelsesmæssig konflikt, hvor hendes romantiske følelser for sin mand er forsvundet. Hun er i tvivl om, hvorvidt hun skal forlade ham eller ej.

8. Skal hans nye kæreste med til konfirmation?

Læseren har det svært ved, at eksmandens nye kæreste skal med til datterens konfirmation. Læseren søger gode råd hos Puk – dem kan du læse her.

Illustration: Birgitte Ahlmann

7. Min mand vil sove alene

Læserens mand har foreslået, at de skal sove i separate rum. Det har såret læseren, da det føles som et personligt nederlag.

Illustration: Birgitte Ahlmann

6. Vores søn er vanvidsbillist

Læserens søn er blevet dømt som vanvidsbilist, hvilket har skabt stor splittelse i hele familien. Læs her, hvad Puk råder læseren til.

Illustration: Birgitte Ahlmann

5. Rie ændrede sin kost og fik det fantastisk

Færre smerter, bedre søvn og mere energi. Det er blot nogle af de mange gevinster, Rie Laursen har spist sig til. Hun er stadig ikke tosset med kilovis af rå grøntsager, men så er det jo godt, at det anti-inflammatoriske køkken lægger op til at eksperimentere.

Foto: Jacob Ljørring / Aller Foto og Video

4. Familie lever for 1000 kr. om ugen

En særskilt konto til madpenge og en ugentlig madplan betyder, at 32-årige Kristine Melgaard-Mani og hendes mand og to små børn lever for 1.000 kroner om ugen. Også selv om priserne er røget i vejret på grund af inflationen.

Foto: Søren Lamberth

3. Min gamle mor gør sig til grin

En læsers mor har fået en helt ny livsstil efter sin mands død. Læseren og Puk er ikke helt enige om, hvorvidt det er en god ting eller ej.

2. Matador-quiz

Kan du din matador? Test din viden i denne quiz.

Maude Varnæs Matador
Foto: DR

1. Barnebarnet får et skrækkeligt navn

Barnebarnet skal opkaldes efter svigersønnens farfar. Det er læseren ikke glad for, for hun synes, det er et skrækkeligt navn. Puk Elgård synes, at det er skægt navn, og opfordrer til at lade forældrene om at bestemme navnet.