Hun er 70 år og mor til en 6-årig dreng

Onsdag, 28. januar 2015
af Jannie Lykke Øberg, foto: Modelfoto AOP
Verdens ældste mor kommer med en indrømmelse: Det er lidt hårdt at være mor til en lille dreng

Verdens ældste mor er i skrivende stund en 76-årig kvinde fra det nordlige Indien ved navn Omkari Singh. i 2008 fødte hun, som den ældste kvinde i verden tvillinger - en dreng og en pige.

Læs også om Esther, der kom til verden et helt specielt sted

Datteren døde desværre allerede, da hun var 4 år gammel, men drengen, Akashvani, som i dag er 6 år, er en aktiv og legesyg dreng, skriver Daily Mail. I et interview har Omkari betroet, at selv om hun ikke kunne være lykkeligere er det hårdt:

- Jeg kan ikke bade ham ordentligt. Jeg har problemer med at give ham tøj på, og det er hårdt at skulle sørge for mad til ham. Men sådan er det at være gammel.

Populære artikler på familiejournal.dk

Laura fortalte sin historie til statsministerenMarie tabte 30 kiloStrikkeopskrift på vamset trøje

Fertilitetsbehandling

Omkari og hendes mand Charan Singh på 89 år, mødte en del modstand, da det blev kendt, at de var blevet forældre i så sen en alder. Men det var vigtigt for parret, der i forvejen har to voksne døtre, at få en søn, som kan tage over i huset.

På grund af Omkaris høje alder, var det da heller ikke helt let at blive gravid for tredje gang. Parret måtte derfor søge om hjælp, og det blev en dyr fornøjelse. De skulle sælge deres okser, belåne deres jord, bruge hele deres opsparring og optage et nyt banklån.

Se, hvordan du laver den sejeste sømandssweater til din søn eller dit barnebarn her

- Jeg tænkte, at hvis jeg fik en søn, kunne jeg blive ligesom andre mødre. Uden en søn var det bare ikke et rigtigt liv for mig, for hvem ville eje dette hus, hvis jeg ikke havde en søn, spørger verdens ældste mor.

Hun ved godt, hun har alderen imod sig, men håber alligevel, at hun bliver gammel nok til at opleve sin søns bryllup. Skulle hun gå bort vil hendes ældste datter på 56 år tage sig af ham.

Se videoen med verdens ældste mor her:


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.