Johnny Hansen: jeg kan faktisk godt være romantisk

Onsdag, 11. september 2013
af Anne Kjøge
Familie Journal har mødt Kandis-Johnny. Læs hele interviewet her
Foto: Jacob Ljørring Vi fik lokket ?Kandis-Johnny? med en tur i høet, da han skulle fotograferes med en kop kaffe. I det travle turnéprogram indgår alle mulige slags former for kaffe. ? 60 kopper om dagen, overdriver han grinende
Foto: Jacob Ljørring Vi fik lokket ?Kandis-Johnny? med en tur i høet, da han skulle fotograferes med en kop kaffe. I det travle turnéprogram indgår alle mulige slags former for kaffe. ? 60 kopper om dagen, overdriver han grinendeHvordan foretrækker du din kaffe?
- Jeg drikker altid sort kaffe og rigtig meget af den! Og når vi er rundt i landet på alle de mange kroer og haller, får jeg mange forskelllige udgaver. Men sådan en god, helt friskbrygget kop kaffe er nu bedst.

Hvad er du optaget af lige nu?
- Lige nu turnerer vi rundt og har rigtig mange job, og så er jeg ved at lægge sidste hånd på en bog, der udkommer i oktober. "Stjerner på himlen" hedder den. Endelig planlægger vi Kandis' 25-års jubilæumskoncert. Den skal optages til tv i næste uge, men jubilæet er først 4. januar.

Beskriv dig selv med fem ord?
- Kreativ, ærlig og kærlig og så er jeg meget seriøs omkring mit arbejde, men jeg ville fan'me lyve, hvis jeg siger, jeg er romantisk, ha-ha... eller... Jeg kan faktisk godt være lidt romantisk. Jeg skrev sangen "Du betyder mere, end du tror" til Gittes 40-års fødselsdag.

Læs også: Viggo Sommer - Ramt af kærlighed i moden alder

Om Johnny

Født: 25. juni 1965 i Hurup
Bopæl: Thy
Stilling: Musiker
Familie: Kæreste med Gitte Mortensen og far til Cecilie, 21, Caroline, 17 samt Nicklas, 18 måneder.

Har du et forbillede?
- Til at starte med var det selvfølgelig min far (musikeren Bjørn Hansen fra Bjørn & Okay red.). - Og så vil jeg næsten også sige min mor. Vi er ikke altid enige, hende og jeg, men hun siger mange gode ting. Og så har hun et gåpåmod, så det har jeg nok fra hende. "Man kan, hvad man vil" har hun altid hævdet.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?
- Min kæreste Gitte. Hun siger nogle søde ting til mig. Jeg er thybo, og vi er jo nok lidt indelukkede. Men Gitte har lært mig, at man skal tale om tingene. Jeg bliver også glad over at give mine børn gaver og se deres glæde.

Hvad kan gøre dig ked af det?
- At blive svigtet. Jeg bliver også ked af det, hvis ikke jeg føler, at mine børn har styr på tingene. Hvis de bare lader stå til...

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?
- Det har jo været at få børn, og jeg har været heldig at være med til alle tre fødsler. Men der har været mange højdepunkter i mit liv. Vi har fået 48 guld- og platinplader og spillet i Hollywood... Der har været så mange gode oplevelser med vores musik.

Og det mest pinlige?
- Uh, for satan... Har der været noget? (Griner igen). - Vi spiller så meget, så vi har sjældent lejlighed til at se venner. Men endelig skulle vi til Elton John-koncert, og ved den lejlighed blev jeg det, man kan kalde selskabelig overrislet. Jeg havde sådan nogle lange, spidse støvler på, og så faldt jeg. Så hørte jeg en i nærheden udbryde: "Ham dér fra Kandis er sgu' da pissefuld!" Og det var jeg jo - lidt!

Læs også: Jan Schou - Jeg har været rejsende i revyer i 40 år