Krebsen

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Krebsen: 22. juni - 22. juli
April: Du vil holde et højt tempo i denne forårsmåned, og der kan være et projekt på arbejdet eller en privat interesse, der optager meget af din tid. At du har et højt energiniveau betyder ikke, at du vil bruge tid og kræfter på hvad som helst. Du skal føle et personligt engagement og helst også se en eller anden form for gevinst ved det, før du forpligter dig. Dine personlige værdier er i højsædet, og det vil være omsonst at forsøge at få dig til at nedtone dine egne interesser for at være mere opmærksom på dine omgivelsers behov og ønsker.

Maj: I denne måned kan du nok mærke en vis splittelse mellem på den ene side dit ønske om hygge og afslapning og på den anden side dine ambitioner og din virketrang. Selv om du måske har lyst til at sidde og hyggesnakke med venner og familie, er det umuligt for dig at sidde stille. Du skal helst være beskæftiget med noget det meste af tiden. Du vil trives bedst med at gøre noget, du har lyst til, og få andre med på ideen, så du samtidig får dækket dit sociale behov. Pas på økonomien. Du falder let for fristelser og har ikke så meget selvdisciplin.

Juni: Du har masser af energi i denne periode og en tålmodighed, der gør dig i stand til at smøge ærmerne op og gå i gang, uanset hvor lidt opgaverne appellerer til dig. Dit fokus er særligt rettet mod hjem og familie, og du ved instinktivt, hvis der er noget, der trykker en af de nærmeste. Du finder også hurtigt ud af, hvad der skal gøres ved det. Din omsorg og omtanke skaber en varm atmosfære, som får mennesker omkring dig til at trives. Det kan også betyde, at du får førertrøjen på, for de er trygge ved at overlade styringen og initiativet til dig.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...