Louise Wolff: Jeg elsker at pynte op

Onsdag, 26. december 2018
af Johan Isbrand Foto: Morten Mejnecke
Musikkens Hus i Aalborg danner igen i år rammen om ”Alletiders juleshow”, hvor værterne Louise Wolff og Mikkel Kryger står i spidsen for et show, der emmer af jul. Blandt de medvirkende, musikalske kunstnere er Hush, Stine Bramsen, Tina Dickow, Hjalmer, Søren Sko, Claus Hempler og Maria Lucia.
Louise Wolff: Jeg elsker at pynte op

Hvordan er det at være vært for ”Alletiders juleshow”?

– Hyggeligt. Musikkens Hus har en skøn sal, hvor der nok kan være mange mennesker, men hvor der alligevel er en intim stemning og en følelse af, at man er tæt på publikum. Og så er det jo et show med fuld gas på julestemningen og julemusikken, så alting er præcis, som det skal være, når juleaften er lige om hjørnet.

Læs også: Mark Stokholm: Jeg var et fjols til at stå tidligt op

Hvordan skal du selv holde jul?
– Hjemme hos os selv i Valby. Vi skifter mellem at holde juleaften der og hos Mikkels familie i Sønderjylland. Faktisk skal jeg på arbejde på ”Go’morgen Danmark” juleaften indtil om eftermiddagen, så jeg overlader madlavningen til manden i huset og regner med at komme hjem til at kunne dække fint op. Min datter er bare 2 år og stadig lidt for lille til at gå helt i selvsving over julen, men allerede sidste år var der et bjerg af gaver til hende fra søde familiemedlemmer, og vi endte med at pakke op i flere dage.

Læs også: Annette Heick: Vores hus er klar til indflytning - og jul

Det dejlige ved at få børn er, at man kan tage de bedste traditioner fra begge familier og skrue en jul sammen af præcis de elementer, man selv har mest lyst til at give videre. Nemlig dem, der har gjort ens egen barndoms jul magisk.

Din bedste julegave?
– Som barn gik jeg hovedsageligt i praktisk tøj og arvede fløjlsbukser med smæk. Men én jul fik jeg drømmegaven i form af en lilla strutnederdel i tre lag. Den var en alien i min garderobe. Men når jeg snurrede rundt med den på, lignede den en hel sky af kulørt flødeskum, og når jeg rystede med den, sagde den en særlig lyd, der gjorde mig helt lykkelig indeni.