Robert Hansen: Sammen med min søn giver alt mening

Torsdag, 2. maj 2019
af Jannie Lykke Øberg, Foto: Gregers Overvad
Robert Hansen er sceneaktuel i ”Flashdance – the musical” baseret på filmen ”Flashdance” fra 1983, som er én af de mest ikoniske danse- og musikfilm nogensinde. Der er samlet et stjernespækket cast, som foruden Robert også tæller Sicilia Gadborg, Silas Holst og Jimmy Jørgensen.
Robert Hansen: Sammen med min søn giver alt mening

Hvad er du optaget af?
– Jeg har brugt virkelig lang tid på at finde ind til min karakter i ”Flashdance”, som er ejer af den bar, hvor de allesammen kommer og danser. Jeg er ham, der byder velkommen, men håber også jeg kan få klemt et par dansetrin ind.

Hvad er det bedste ved at stå på 
en scene?
– At der er kontant afregning. Du kan tydeligt mærke publikum og kan bruge den vished til at skrue på lidt knapper undervejs. Nogle dage går man hjem og synes, man har været lort, andre dage er man virkelig høj. Men jeg elsker den tilstedeværelse, scenen kræver.

Hvad optager dig ellers?
– At være far til en dreng, som lige er begyndt i skole med alt, hvad det indebærer. Den rolle er jeg også ved at lære. Det er min allerfornemste opgave.

Jeg kan selv huske, hvordan det var at gå i skole. Det var ikke altid nemt. Jeg har kun Herman hver anden uge og forsøger virkelig at være nærværende, selv om det kan være lidt svært, når der kører replikker rundt i hovedet på mig. Men det er vigtigt.

Jesper Asholt spiller også med i masser af musicals. Mød ham her.

Hvad laver I sammen?
– Jeg har altid været glad for at spille fodbold med mine venner, og nu spiller jeg også med Herman. Vi spiller også Fifa sammen, og han blev så stolt, da han scorede sit første mål. Det gjorde jeg også.

Hvad laver du i din fritid?
– Jeg træner en del. Man skal være i god form, når man skal spille forestillinger så intenst i en længere periode. Og så forsøger jeg at finde tid til at se mine venner.

Hvordan slapper du af?
– Jeg finder en god tv-serie og napper flere afsnit i streg sammen med en masse ulækker mad. Uden at få dårlig samvittighed.

Tine Rangan Thiesgaard blev skuespiller i en moden alder. Læs om hende her.

Hvad gør dig glad?
– Hvis jeg har haft en dårlig dag eller har været inde i en svær periode, så tilbringer jeg bare fem minutter med min dreng, og så giver det hele mening igen.

Hvad vil du gerne give videre 
til din søn?
– Jeg vil virkelig prøve at ruste ham til livet. Lære ham, at det er en stor pose blandede bolsjer. Jeg har hørt, jeg er for pylret, men jeg vil så gerne passe på ham. Verden kan altså godt være lidt hård, og jeg kunne selv godt have brugt lidt mere guidning.

Mød Anette Støvelbæk - kendt og elsket som Badehotellets fru Frigh

Hvad drømte du om som barn?
– Jeg ville være professionel fodboldspiller. Men helt tilfældigt skrev min mormor ind på en casting, og så blev jeg valgt til at spille Vildbassen. Derefter var det slut med fodbold, for man måtte endelig ikke komme til skade. Det var okay, for jeg blev taget ud af skolen for at optage, og det syntes jeg jo var totalt fedt.

Hvor er du om 10 år?
– Måske er jeg blevet gift og har fået et barn eller to mere. Den tanke leger jeg da lidt med. Jeg håber stadig, jeg har en karriere, men familien fylder mest.

Skuespiller Judy Glosted spillede over for Keld Heick i sin jubilæumsforestilling. Læs mere her.