Se med når Martins julepatrulje samler ind til julehjælp

Tirsdag, 28. november 2023
Af Annika Jeppesen
Foto: Hanne Juul/Aller Foto & Video
Martin Johannes Larsen støtter igen i år Røde Kors' julehjælp med sin helt egen adventskalender, hvor han og andre kendte samler penge ind til danske familier.
Martin Johannes Larsen samler ind til julehjælp
Vild med dans-vært Martin Johannes Larsen med hustruen Sara-Lisa Schuster-Rossel.

Komiker og "Vild med dans"-vært Martin Johannes Larsen har tidligere samlet penge ind til Røde Kors' julehjælp med sin helt egen adventskalender – og i år bliver ingen undtagelse.

På søndag den 3. december fra klokken 20.00-21.00 kan du se det første afsnit af adventskalenderen "Martins Julepatrulje" live på Instagram.

I hvert afsnit vil Martin få besøg af en kendt gæst, og sammen vil de sætte fokus på julehyggen og uddele spændende præmier.

De fire gæster vil hver mandag inden det pågældende advent-afsnit blive røbet på Martin Johannes Larsens Instagram-profil.

Onlineauktion

Fra søndag den 26. november til fredag den 22. december vil der samtidig blive afholdt en onlineauktion.

Her kan man blandt andet byde på Christians Eriksens signerede spillertrøje, håndboldspilleren Mathias Gidsels’ ’matchworn’ sko eller en skræddersyet kjole fra Søren Le Schmidt, som ”Vild med Dans”-makkeren Sarah Grünewald har båret under danseshowet.

Du kan finde onlineauktionen og byde på de forskellige ting her.

Røde Kors' julehjælp

Hvert år hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børn og deres forældre. Julehjælpen består typisk af et gavekort på 900 kr. til Coop eller en en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På den måde får både børn og voksne en juleaften som de fleste andre familier.

Du kan støtte Røde Kors’ julehjælp via Martins egen indsamling her.

Eller blot læse mere om julehjælpen her.

 

Hvor meget husker du fra Vild med dans? Prøv den store quiz herunder.