Skytten

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Skytten: 23. november - 21. december
April:
Du er meget åben og fordomsfri i denne måned, og du har let ved at tage ny viden og nye ideer til dig. Du trives med at være på farten, og du er modtagelig for alle oplevelser og indtryk uden at afvise noget på forhånd. Du trives med intellektuelle udfordringer, men det skal være opgaver, du stiller dig selv. Hvis du føler, at andre pådutter dig deres problemer eller stiller urimelige forventninger til dig, er du hurtig til at trække dig. Du vil helst bryde med den daglige rutine og lade din fantasi få en større indflydelse på din hverdag.

Maj: Du har et højt energiniveau i denne måned, men du har ikke lyst til bare at holde dig selv beskæftiget. Der skal helst være et element af underholdning eller kreativitet i det, du giver dig i kast med. Du er ikke i tvivl om, hvad du har lyst til, men det kan være et problem at få andre til at spille med. Du bliver let opfattet som dominerende eller arrogant, når du i din egen forståelse bare forsøger at overbevise og overtale. Du kan også have svært ved at træffe beslutninger, fordi du i tankerne bliver ved med at åbne for nye muligheder.

Juni: Der kan opstå nogle konflikter på hjemmefronten i denne måned, og du vil måske opleve, at du er nødt til at gøre dig mere umage, end du plejer, for at få skabt orden og ro i hjemmelivet. Der kan være nogle spørgsmål om dit forhold til dine forældre eller din egen forældrerolle, der giver anledning til selvransagelse. Selv om du har mest lyst til at tage lidt let på tingene, vil du i længden trives bedst med at skabe orden og struktur på de områder, hvor du har været lidt lemfældig. Din økonomi er god, men også her gælder det om at lade fornuften råde.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...