Solferie for livsnydere

Torsdag, 5. december 2013
af Redaktion
Sammensæt jeres helt egen personlige charterrejse til Gran Canaria, og spar penge på feriekontoen! Lige nu har vi et eksklusivt tilbud til vores onlinelæsere, hvor I får 1000 kr. i rabat.

I denne tid hvor regnen siler ned og kulden bider i kinderne, er det svært ikke at drømme sig hen i skyggen af et palmetræ under sydens bagende sol. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed?

Bestil årets solferie til Gran Canaria nu, og glæd dig til en skøn daseferie med en, du holder af - på et lækkert hotel, hvor der er dømt ren afslapning.

Det behøver oven i købet ikke koste jer en formue. Sammensætter I selv jeres charterferie, kan I nemlig få mere luft i budgettet, så der er råd til mere af det sjove.

Saml-selv-charterrejse

Før i tiden var charterrejsen noget vi overlod til rejseselskaber. Fly, hotel, transport - det hele blev ordnet og arrangeret for os. I dag er flere og flere begyndt at arrangere charterrejsen selv.

Guide:
Sådan rejser du bedst og billigst

  • Bestil i god tid

  • Bestil fly og hotel separat

  • Find en billig flybillet hos for eksempel Ryanair eller Norwegian

  • Rejs på hverdage

Fordi det er bedre, fordi det er billigere og fordi det giver dig mere frihed på rejsen.

Opskriften er simpel og nem at gå til. Alt, I skal gøre, er at booke jeres egen lavprisflybillet over nettet eksempelvis gennem Ryanair eller Norwegian. Når I har gjort det, klikker I jer ind på dinferie.dk og finder det hotel, der passer jer bedst.

I behøver ikke engang at tage højde for specielle afrejsedage eller ankomsttidspunkter.

Ved at bestille fly og hotel hver for sig, kan I spare rigtig mange penge, og så får I samtidig frihed til at vælge lige præcis det afrejsetidspunkt, der passer jer, og det hotel I dømmer om.

En spansk solklassiker

Gran Canaria er et sandt ferieparadis med smukke sandstrande og rolige omgivelser. Dinferie.dk har hoteller og ferielejligheder helt fra Las Palmas i nord til det populære Puerto Rico i syd.

I indbydende Playa del Inglés finder I dog et hotel, der er særdeles perfekt til jer, der ønsker en ferie, hvor I kan koble af og glemme alt om hverdagens stress.

Det nyrenoverede Hotel Riu Don Miguel, er et hotel kun for voksne, hvor børnepools og badevinger er forbudt, og afslapning er i højsædet. Og når I får lyst til at opleve masser af liv og mennesker, er det bare med at komme ud i byen, der er et myldrende ferieområde med masser af muligheder.

Spar 1.000 kr. på din rejse

Tag forskud på sommeren, og hold ferie i februar og marts for kun 3.325 per person. Et helt unikt tilbud til jer: som bruger af familiejournal.dk får du fratrukket 1.000 kroner af prisen på jeres bestilling.

Bestil via linket nedenfor, så får I jeres rabat automatisk.

Klik ind på dinferie.dk og se flere udvalgte hoteller på Gran Canaria, hvor der lige nu er penge at spare.