Stig Elling: Et smil kan redde min dag

Mandag, 16. juni 2014
af Anne Kjøge, foto: Torkel Dyrting
I Familie Journal fortæller salgsdirektør Stig Elling, at han bli’r helt glad i låget ved at gøre andre mennesker glade. Læs et uddrag her:

Den bedste kaffe, Stig Elling kan få serveret, er en cappuccino uden chokolade. Og over sådan en kop fortæller han i denne uges Familie Journal, at han er allermest glad, når han kan gøre andre mennesker glade.

Det gør mig rent ud sagt rigtig glad i låget, så selv om det måske lyder lidt købt, så er glæden ved at se, at andre har det godt, meget stor for mig! Noget, jeg også kunne blive glad over, var, hvis vidanskere ville give hinanden en smule mere råderum. For eksempel er vi ret barske overfor hinanden i trafikken. Prøv dog lige at puste ud en gang imellem. Et smil kan redde en hel dag.

Den 67-årige rejsearrangør kan netop nu fejre 50 års jubilæum i branchen, for han var blot 17 år, da han etablerede sit første rejsebureau hjemme ved sin mors spisebord i Kongens Lyngby.

Vandgang med elefant

Gennem sin lange karriere har Stig Elling naturligvis haft de mest utrolige oplevelser rundt om i verden. En af de mere kuriøse fandt dog sted på stranden ved Charlottenlund Fort:

- Jeg havde aftalt med Cirkus Arena, at en af deres
elefanter skulle medvirke i et pressefremstød for Thailand.

Populære artikler på familiejournal.dk

Hørt fra børnSødt ophæng med ugler til barnevogn

- Forud for pressemødet skulle jeg lige prøve at være tæt på det store dyr, så jeg tog ud til Charlottenlund Fort, hvor Cirkus lå helt ud til stranden. Jeg kom op at sidde på elefanten, men så besluttede den sig for at bade. Ud i bølgerne gik den med mig på ryggen, og jeg var død bange - og snart også pjaskvåd. Så det var en pjevset Elling, der kom op af Øresund side om side med en stor elefant!

Se supergode tilbud i Familie Journals webshop - halv pris på masser af varer