Susanne er den bedste kollega

Mandag, 25. juli 2011
af Redaktion
Susanne Madsen var nemlig den bedste hjælp og støtte, da Charlotte valgte at blive dagplejemor
Foto: Jesper Kristensen
Foto: Jesper Kristensen

Charlotte Paulmann har for en tid vinket farvel til sit sidste dagplejebarn.
Det er ferie, og om nogle uger har hun også barselsorlov, for hun skal føde sit andet barn til oktober i år, og det betyder, at der går rigtig lang tid, før hun ser alle "sine" andre børn igen og ikke mindst kollegaen, Susanne Madsen, som hjalp hende på plads i børneverdenen, da hun blev dagplejer i Pårup ved Engesvang.

Danmarks bedste kollega

Hjælp os med at finde Danmarks bedste kollega
Vi er helt sikre på, at der landet over på store og små arbejdspladser findes mennesker, som kan fortjene betegnelsen "en god kollega". Kender du sådan en person, så skriv og fortæl det til Familie Journal. Midt i august, udpeges den bedste kollega. Familie Journals læsere er selv "dommere", idet afstemningen kommer til at foregå på familiejournal.dk. Kender du en person, du gerne vil indstille til titlen, så skriv et brev med dit eget og vedkommendes navn og selvfølgelig en begrundelse for indstillingen. Skriv til kollega@familiejournal.dk.

Vind en rejse
Der er en skøn rejse på højkant både til den person, som udpeges til titlen, og til ham eller hende, som har sendt indstillingen. Hver især får en rejse for to personer med Star Tours en uge i september til et af rejsemålene, Mallorca, Gran Canaria, Alanya, Cypern, Kreta og Algarvekysten.

Charlotte er sikker på, at uden Susanne var det ikke gået så nemt at blive "reservemor" for så mange små, og derfor har hun indstillet Susanne til at være Danmarks bedste kollega.
Samtidig blev de to kvinder rigtig gode venner - for det kræver sin kvinde at være dagplejer.
Det betyder, at man reelt er til rådighed 48 timer om ugen, man skal holde af børn - og deres forældre - og man skal ikke ikke regne med en overdådig løn.
Til gengæld bliver dagplejeren en meget vigtig person i meget små menneskers liv.

Læs også:

Connie fik arbejdsglæden igen

Skolekammerater gift efter 50 år

Adopterede fra to verdensdele