Tobias fik den konfirmation, han fortjente

Fredag, 8. april 2016
af Greta Johannsen, foto: Niels Steen Andersen
Patricia Rasmussen i Væggerløse på Falster var fortvivlet, fordi hun ikke havde råd til at holde konfirmation for sin søn, Tobias, sidste år. Men med lidt økonomisk hjælp blev der alligevel råd til en fin fest. Også i år er der mange der skal holde konfirmation - og heldigvis er der mulighed for en økonomisk håndsrækning.

Skal du og dit barn også holde konfirmation i år? Og bor du tilfældigvis på Lolland eller Falster? Så er der her en mulighed for en håndsrækning: Dansk Folkehjælp har lavet et samarbejde med Lollands-Falsters Stift, hvor de tilbyder 50 økonomisk trængte familier støtte til alle de mange udgifter, der er i forbindelse med en konfirmation. Støtten er et gavekort på 2000 kroner til Coops butikker pr. familie, så de ekstra penge kan bruges til f.eks. tøj, fest og/eller gaver - og det kan hurtigt blive nødvendigt.

Læs også om nogle anderledes blomster til konfirmationen

Tobias mor, Patricia, kunne ikke se, hvordan hun skulle få penge skrabet sammen til festen sidste år, da hendes store dreng skulle konfirmeres.

Hun var alene med tre børn og sygemeldt efter tre blodpropper, og Tobias' far var død. Så pengene var ikke store i familien. Derfor var det en fantastisk hjælp, da hun fik konfirmationshjælp i form af en chek på 2000 kroner- og så hjalp det også, at Tobias selv var en sparsommelig ung mand, der købte sit fine jakkesæt i en genbrugsbutik. Patricia havde sparet op til hans konfirmation i årevis, men den uventede chek gjorde, at Tobias fik en rigtig fin dag med hele familien.

Hvis du også har brug for lidt ekstra hjælp til jeres store dag, så kan du høre nærmere om, hvordan du kommer i betragtning til hjælpen gennem Stiftets præster, der skal fortælle deres konfirmander om mulihgheden. Du kan søge om hjælpen på et særligt skema, som du finder på hjemmesiden: www.folkehjaelp.dk.

Læs også om en sød gave til konfirmanden


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.