Vægten

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Vægten: 24. september - 23. oktober
April: Det bliver nok en hektisk måned for dig, hvor det kan være svært at få tid til hygge og afslapning. Det positive er, at du ikke bare bliver bebyrdet med rutineopgaver, men får udfordringer, som bringer dig videre. Det er vigtigt, at du lærer at skelne mellem det, du føler, du bør, og det, du virkelig kan have hjertet med i. I en bestemt situation kan du være til opmuntring og inspiration for andre, fordi du er i stand til at stå ved dine personlige værdier, selv om flertallet har holdninger, der går i den stik modsatte retning.

Maj: Det er dine relationer, du kommer til at ofre mest opmærksomhed på i denne tid. Du føler alting stærkere, end du plejer, og det kan betyde, at du er hurtig til at tage stilling for og imod og engagere dig i andres problemer. Neutralitet og et køligt overblik kan være svært for dig at fastholde, men det er vigtigt, at du forsøger. Ellers risikerer du, at du bliver taget som gidsel i andres følelsesmæssige konflikter eller går ind i kampe, du er dømt til at tabe. Følg din intuition og sørg for at se en sag fra mere end én side.

Juni: Også i denne måned vil det være venskaber og andre nære forhold, der optager dig mest, og der kan opstå nogle situationer, der får dig til at tænke nærmere over, hvilke forventninger og krav, du har til de mennesker, du omgås. Du kan have oplevet nogle skuffelser, men i stedet for at komme med bebrejdelser kan du måske overveje, om dine forventninger har været skruet for højt op. Du er tilbøjelig til at have lidt idealistiske og romantiske forestillinger, som ingen vil være i stand til at leve op til. Find et kreativt udtryk for dine drømme.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...