Vandmanden

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Vandmanden: 21. januar - 18. februar
April: Du er tilbøjelig til at se verden i et smukkere skær i denne periode, og det kan både give glæde i nuet og nye muligheder fremover. Du har let ved at vise anerkendelse og kærlige følelser, og det kan have en fornyende effekt på dine relationer og skabe grobund for nye kontakter. Du forstår at få det bedste ud af enhver situation og har øje for det sensationelle i helt små hverdagsagtige detaljer. Din forstærkede fantasi og æstetiske sans gør dig også mere modtagelig for de indtryk, du kan få gennem kulturelle arrangementer eller oplevelser i naturen.

Maj: Du har stor glæde af samtaler af enhver slags i denne periode, og du har ofte held til at være den rette person på rette tid og sted. Der kan være situationer, hvor du er tilbageholdende med at træde frem, men hvis du glemmer dine forbehold og gør det alligevel, vil du kunne overskride nogle begrænsninger, du delvist selv har skabt. Tillid er et nøgleord i denne periode, og du vil opleve, at du får succes, når du tør have tillid både til dig selv og andre. Rejser eller forbindelser til udlandet kan få betydning for dig og give dig et bredere perspektiv på tingene.

Juni: I denne måned kan du have svært ved at finde ud af at sige nej tak og stoppe i tide. Du bliver let begejstret og kan komme til at sprede dig over for meget. Alt virker lige spændende, og du er bange for at vælge fra, for det kunne jo være, at du gik glip af noget, der kunne have været et af livets højdepunkter. Du har svært ved at tænke dig frem til en løsning, men kan have held med at gå mere intuitivt til værks. Vælg det ud, der umiddelbart appellerer mest til dig. Du vil trives bedst med at gå helhjertet ind for det, du beslutter at prioritere højest.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...