Charlotte Fich elsker fællesskabet blandt skuespillere

Tirsdag, 11. april 2017
af Johan Isbrand, Foto: Morten Mejnecke
Charlotte Fich kan i disse uger ses som Lily Irsinger i TV 2 Charlies dramaserie "Mercur". Familie Journal har haft en lille snak med hende.
Charlotte Fich elsker fællesskabet med kollegerne

Hvad er du optaget af lige nu?

– Jeg er i gang med optagelser til ”Broen 4”. Og så sunder jeg mig lidt oven på at have udgivet plade og lavet teaterkoncert med mine egne sange og eget manuskript. Nu skal der udtænkes noget nyt.

Mød skuespiller Ditte Hansen her.

Hvad kan du fortælle om din rolle som Lily i ”Mercur”?

– Lily har penge, og hun har et godt netværk i forretningslivet og blandt det bedre borgerskab. Samtidig elsker hun sin søn og ser gerne, at han gør karriere som forretningsmand. Og i den ambition gemmer der sig et interessant dilemma. Forældre har jo nogle erfaringer, som de unge mangler, og er altid fulde af retningslinjer og gode forslag. Men hvis unge mennesker bare gør, hvad de bliver bedt om, bliver de aldrig voksne. Derfor må forældre anerkende, at deres børn tager initiativ til at gøre ting på egen hånd, og kort sagt give slip på dem.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

– Apropos ”Mercur” har jeg altid været optaget af at fortælle historier. Og i den serie er det historien, der er det primære. Det kan man mærke fra første afsnit, og hele holdet har gjort alt for at få det hele til at fungere optimalt. Og så er der selve arbejdsmiljøet. At mødes med mennesker, der er fordomsfri, nysgerrige og imødekommende, hvilket er forudsætningen for at kunne spille sammen. Jeg elsker det fællesskab, vi har.

Læs om Frank Hvam fra den aktuelle folkekomedie "Dan Dream" her.

Og det værste?

– Stress. Skrækken for ikke at kunne sine replikker, have styr på dagene og logistikken eller nå toget for at være fremme på optagelserne til tiden.

I Familie Journal nummer 15, der kan købes fra mandag den 10. til fredag den 14. april 2017, kan du endvidere læse om, hvad Charlotte gør, når hun skal slappe helt af, samt om de helt specielle kulturoplevelser, hun har fået på det sidste, hendes bedste råd til unge skuespillerspirer og hendes bedste barndomsminde.

Læs også: Peter Frödin elskede at gå i skole.