Fiskene

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Fiskene 19. februar - 20. marts

Januar: Du har ikke så meget energi her i årets første måned, men du er heldigvis god til at passe på dig selv. Dine ambitioner er nedtonede, og du er god til at bede om hjælp til det, du ikke selv kan overkomme. Det er de personlige relationer, du først og fremmest er interesseret i at dyrke, og du kan få kontakt med nye mennesker i forbindelse med sammenkomster hos venner eller i foreninger. Du har let ved at tiltrække positiv opmærksomhed, for du omgås andre med indlevelsesevne og varme, samtidig med, at du kan være meget vittig og underholdende.

Februar: Dine ambitioner vågner op efter at have ligget i dvale i januar, og du har et stort behov for at forbedre dine færdigheder og din position. Du har en meget direkte facon og tager uforfærdet emner op til diskussion, som du normalt ville vige uden om. Der kan komme nogle uventede chancer, som du måske ikke rigtigt kan overskue følgerne af, men det er en god idé alligevel at sige ja til det, der ser fornuftigt ud. Din optimisme og din selvtillid er for opadgående, og du vil vokse med opgaven, selv om du ikke føler dig helt overbevist om det lige nu.

Marts: Det bliver en dejlig måned for dig, hvor du ser alt i et lidt romantisk skær. Der kan være noget nyt under opsejling - et forhold eller et job - der får dig til at føle dig mere levende, end du længe har gjort. Du har en åbenhed over for alt og alle, som kan betyde, at du får modet til at tage chancer med noget nyt, og samtidig har du lettere ved at bryde vaner og orientere dig mod fremtiden i stedet for at hænge fast i noget fortidigt. Økonomisk kan der også ske en positiv udvikling, som du hverken har regnet med eller gjort en særlig indsats for.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten