Henrik Koefoed er klar til TAM TAM i Tivoli

Lørdag, 28. maj 2016
af Johan Isbrand, Foto: Morten Mejnecke
Henrik Koefoed er med på det sjove hold bag "TAM TAM i Glassalen 2016" i Tivoli sammen med blandt andre Niels Olsen og Bodil Jørgensen. Der er premiere torsdag den 2. juni. Familie Journal har haft en snak med skuespilleren.
Henrik Koefoed er med på holdet bag "TAM TAM i Glassalen 2016" i Tivoli sammen med Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofire Stougaard og Mads Knarreborg.

Hvad er du optaget af lige nu?

– Prøverne på revyen. Vi har kørt på med krum hals og har måttet vinke farvel til forårets mange skæve helligdage for at kunne være klar til premieren. Vi har haft et luksusproblem i form af for mange gode tekster, men der er jo ikke andet at gøre end brutalt at barbere forestillingen ned til noget, der kan afvikles i løbet af to en halv time.

Og så har holdet i år fået sin egen lille ”ørkenfraktion”?

– Ja, og det kom sig faktisk af, at Niels og jeg som medlemmer af Ørkenens Sønner medvirkede i en konkurrence på TV 2 Charlie og vandt hver sit gourmetophold i Præstø med ledsager. Vi besluttede at tage af sted sammen og i selskab med vores koner. Det blev rigtig hyggeligt, og efterfølgende blev jeg ringet op af Joy. Hun og Niels havde nemlig talt om, at det kunne være godt at få mig med i ”TAM TAM”. Det blev jeg glad for, og jeg vil gøre mit bedste for ikke at gøre deres tillid til skamme.

I Familie Journal nummer 22, der kan købes i butikkerne fra den 30. maj til den 5. juni, fortæller Henrik Koefoed meget mere om sit arbejde som skuespiller, om at være helårsbader og om hans yndlingsferiested, hvor han har oplevet af få uventet besøg af vidt fremmede.

Læs også: Paw Henriksen mødte sin kæreste på gaden