Jomfruen

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Jomfruen: 24. august - 23. september

Januar: Du modtager bekræftelse fra flere sider i denne periode, og det giver dig både fornyet selvtillid og optimisme. Der kan være en lidt konkurrencepræget atmosfære på din arbejdsplads, men det vil kun anspore dig til at gøre dit bedste. Generelt vil du føle, at dine omgivelser bakker dig op. Du har en stærk gennemslagskraft, og der bliver lyttet, når du tager ordet, hvad enten det er på jobbet eller i private sammenhænge. Du kan både argumentere knivskarpt og udtrykke dig poetisk og romantisk, så der er mulighed for blomstring på flere fronter.

Februar: Også i denne måned er det dine evner til at udtrykke dig, der giver dig den største tilfredshed og de bedste muligheder. Du kan få kontakt med en eller flere personer, der har haft betydning for dig før i tiden, og det kan give dig et skub i en ny retning. Du har lyst til at finde andre veje og bliver rastløs, hvis din hverdag ligger i så faste rammer, at den bliver forudsigelig. Det vil især gøre sig gældende på jobbet. Hvis dine arbejdsfunktioner er meget rutineprægede, vil du måske overveje at skifte job eller kræve mere kreative arbejdsopgaver.

Marts: Dine følelser har meget stor indflydelse på din hverdag i denne måned, og du vil nok opleve, at du reagerer stærkere, end du plejer, på det, dine omgivelser siger og gør. Du bryder dig ikke om at være alene, men du er så nærtagende, at du let bliver såret eller kommer til at føle dig forbigået. Du vil måske kompensere for det ved at kaste dig ud i nye aktiviteter eller impulskøb uden at tænke på konsekvenserne. Et ønske om noget større og bedre kan give dig et skub i en ny retning, men det kan også blive dyrt for dig, hvis du kaster sund fornuft og realitetssans over bord.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten