Katrine Daugaard snakker og synger med Familie Journals journalist

Lørdag, 3. september 2016
af Johan Isbrand, Video: Søren Lamberth
På onsdag den 7. september viser TV 2 Charlie udsendelse 2 af dokumentaren "Fede Finn i modvind" om tilblivelsen af de nye Fede Finn & Funny Boyz. Familie Journals dansktopreporter Johan Isbrand har mødt den nye sangerinde, Katrine Daugaard. Ja, faktisk har han mødt hende før for en del år siden. Se med!

Hvad er du optaget af lige nu?

Min kæreste Martin og jeg er i gang med at flytte. Vi skal bo i en forvalterbolig, som vi lejer af et gods ved Nyborg. Vi taler om 365 kvadratmeter bolig og et par tusind kvadratmeter have, så der er da lidt at holde ved lige! Derudover er min datter lige begyndt i 0. klasse. Og ikke mindst har jeg rundet job nummer 100 med Fede Finn & Funny Boyz. Det er sjovt og hyggeligt. Alle i bandet har samme humor og passer godt sammen, selv om vi er vidt forskellige – både hvad vores alder og baggrund angår.

Køb din billet til Dansktop Prisen 2017 her.

Hvad er det bedste ved dit job?

Glæden og musikken. Der er et godt samarbejde og ingen sure miner i bandet. Og det er fedt at få lov til at komme ud og simpelthen gøre folk glade. Vi er blevet taget godt imod af de gamle Fede Finn-fans, hvoraf mange har været rigtig glade for min forgænger Maud. Hver gang, vi er kommet til en ny by, har en flok af tilskuerne typisk siddet med armene over kors og været sure. Men når vi har optrådt i 20 minutter, har de som regel overgivet sig.

Hvilken kulturoplevelse har gjort indtryk på dig for nylig?

Jeg er ikke god til at komme af sted til koncerter. Også fordi, jeg som regel selv er ude at optræde i weekenden. Men rockgruppen The White Album med min gamle ven Frederik Vedersø var en af de store overraskelser for nylig. De er gode live.

Læs om Dansvingerne og deres forrygende debutalbum her.

Er Katrine omsider landet på den rette hylde hos Fede Finn? Hvad er det værste ved at optræde så meget? Dyrker hun sport? Og hvordan mødte hun sin ægtemand? Få svarene i Familie Journal nummer 36, der kan købes fra den 5. til den 11. september 2016. Men nyd først sangerinden og vores udsendte reporter i ovenstående, lille film.