Landmanden fandt kærligheden

Tirsdag, 23. juni 2015
af Jannie Lykke Øberg, Foto: Søren Lamberth
Ole fra TV2-serien Landmand søger kærlighed turde ikke tro på det, indtil han mødte den naturlige og skønne fredericianer Sigrid.
Ole og Sigrid fra Bonde søger kærlighed
Da Ole blev spurgt, om han ville være den ene af fem landmænd, som på tv skulle jagte kærligheden blandt en gruppe håbefulde singlekvinder, sagde han ja uden tøven. – Jeg er ikke vant til at blive bejlet til på den måde, så jeg syntes, det lød sjovt. Jeg turde ikke rigtig tro på det, men jeg håbede da at finde kvinden for mig, siger Ole Larsen. I programserien ”Landmand søger kærlighed”, der har kørt på TV 2, så vi første gang Ole på gården i Hostrup lidt uden for Fredericia. Her var han driftsleder og passede dagligt omkring 350 sortbrogede køer. I knap fem år havde den 44-årige landmand været single, da optagelserne startede sidste sommer. Læs også: Anne Mette levede et rigmandsliv med sin mor i Portugal. Her er hun idag

Flere børn

Og Ole fandt kærligheden. Blandt de 24 personlige breve, han modtog, var Sigri, som han havde et godt øje til fra start. – Hun er så naturlig og smuk. Vi havde kemi lige fra den første speeddate, og den blev bare stærkere gennem programmerne. Det havde også betydning for mig, at Sigrid har et barn og gerne vil have flere, siger den forelskede landmand. – Ja, vi vil gerne have et barn, siger 35-årige Sigrid Lund-Jensen. – Især efter at jeg har set, hvor god Ole er med min datter Amalie på 9 år. De kan slås og have det sjovt sammen, og det næste øjeblik sidder hun på hans skød. Så bliver jeg altså helt blød indeni.

Macho Ole

- Da jeg meldte mig til programmet, var det bestemt heller ikke for sjov. Det har jeg ikke råd til i mit lille liv, så jeg gik ”all in”. Både for min datters og min egen skyld, forklarer den lattermilde Sigrid. Læs også: Birgitte Bruhn aka stuepigen Esther er igen aktuel i Matador på Bakken – Ole virkede så rolig og også lidt macho … Han var stabil, siger Sigrid og kigger kærligt på sin mand, hvis kinder ikke længere er blege. Men selv om hun hurtigt faldt for Ole, og landmanden bestemt også syntes, hun var sød, var der stadig et spil, som skulle spilles, og en leg der skulle leges.

Kvindernes kamp

Seks nøje udvalgte kvinder skulle kæmpe om opmærksomheden fra Ole, vel vidende at han havde den fulde magt til at sige farvel til dem én efter én. – Heldigvis kom vi rigtig godt ud af det i pigegruppen, og det hjalp lidt på nerverne. Men da vi kun var tre tilbage, blev det hårdere at spille spillet, for inderst inde vidste jeg godt, det ville gå min vej, siger Sigrid, som da også fik kysset lidt på sin landmand under optagelserne. – Det var hårdt, da der kun var to kvinder tilbage, siger han. – Jeg kunne virkelig ikke lide, jeg skulle gøre én, som måske også var blevet lidt forelsket i mig, ked af det. Men jeg fulgte mit hjerte, og det har jeg da ikke fortrudt, siger den kække landmand og blinker til sin udkårne. Læs også: Hanna og John blev gift igen efter otte års skilsmisse