Løven

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. juni til 27. september 2009

Løven: 23. juli - 23. august

Juli: Du er meget socialt aktiv i denne måned, og dine nære forhold optager dig meget. Der kan dog være nogle faktorer, der hindrer dig i at få det fulde udbytte ud af samværet. Du kan være udsat for en række forsinkelser og aflysninger, og det kan være frustrerende, men er selvfølgelig ikke noget, du skal tage personligt. Det kan ske, at du får opmærksomhed fra andre end dem, du helst vil have den fra, men jo mindre du forsøger at styre og kontrollere alt, der sker omkring dig, jo bedre vil du trives. Undgå at bruge for mange penge på at købe dig til tilfredshed.

August: I denne måned er det særlig vigtigt for dig at skabe et godt miljø både hjemme og på jobbet, og du tænker mere end sædvanligt på, hvilket indtryk du gør på andre. Det kan blandt andet betyde, at du ændrer på de signaler, du sender gennem påklædning og personlig stil. Du kan få rollen som den, der glatter ud og skaber forsoning mellem stridende parter, og hvis du selv har været på kant med et familiemedlem eller en kollega, vil du nu tage initiativ til at få redet trådene ud. Udflugter eller kortere rejser kan bringe dig tættere på venner eller partner.

September: Dine følelser er forstærkede i denne måned, og du kan opleve, at du bliver berørt af hændelser i din dagligdag, som under andre omstændigheder ikke ville gøre noget særligt indtryk på dig. Dit energiniveau er ikke så højt, og perioden er velegnet til daseferie, for du vil hellere slappe af og forkæle dig selv end være fysisk aktiv. Du er tilbøjelig til at springe over, hvor gærdet er lavest i sikker forvisning om, at det ikke får nogen konsekvenser for dig, men sørg for, at du ikke skaber unødige konflikter eller hængepartier, du skal trækkes med senere.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...