Rundstykke med to undere

Lørdag, 13. november 2010
af Redaktionen
Sådan! Nu kan du blive fri for overen på dit rundstykke
Foto: Jyllandsredaktionen
Foto: Jyllandsredaktionen

TARM: Bagersvend Kirsten Koch fra Guldbageren i Tarm viser her, at et af tilværelsens store problemer nu er løst: Nemlig hvordan man bager et rundstykke, der ikke består af en over og en under, men derimod af to undere.
En udokumenteret undersøgelse viser, at omkring 65 procent af danskerne foretrækker en under. Udfordringen lykkedes først, da en i bageriet fandt på at placere bagepladen meget tæt på overkanten af rundstykkerne. Og vupti: rundstykket med to undere var opfundet. Efterspørgslen er så stor, at bageriet gavmildt har ladet opskriften gå videre til landets øvrige Guldbagere.

Læs også:


Rundstykker
ud af
vinduet

Bid ikke
i Pernilles
kager

Marmelade
som
speciale